Hääkuvaus


Kesän 2019 kuvauksia varataan nyt!

 

Hääpäivän suunnittelussa ei ole kyse yhdestä päivästä, vaan muistoista jotka kestävät loppuelämän

Valokuvaus ei ole hääpäivän tärkein asia, mutta vuosien kuluessa kuvien merkitys kasvaa. Hääpäivä on hetkessä ohi, kakku on syöty, hääkimppu heitetty ja mekko ja kengät laitettu laatikkoon. Kuvien kautta hääpäivän tarina voidaan kokea taas uudelleen.

 

Dokumentaarinen hääkuvaus alk. 650 €

Etukäteen hyvin suunniteltu hääkuvaus saa teidät rentoutumaan ja nauttimaan päivän huumasta. Kuvaus voidaan aloittaa häävalmisteluista ja lopettaa vasta juhlien pikkutunneilla. Jos aikataulu mahdollistaa, niin hääpotretit kannattaa ottaa ennen vihkimistä ja niihin on hyvä varata 1-2 tuntia aikaa. Käytössäni on myös kuvauskopteri, jolla saa hauskoja kuvia yläilmoista.

Hintaan sisältyy suunnittelupalaveri sekä matkakulut Varsinais-Suomen alueella. Kuvat saatte digitaalisessa muodossa muistitikulla tai nettigallerian kautta. Dokumentaarisesta kuvauksesta kuvia kertyy n. 300-600 kpl. Päivän ohjelmasta riippuen juhla saadaan yleensä kattavasti dokumentoitua 6-12 tunnissa. 

Varaa kuvaus ja teemme yhdessä hääpäivästänne ikimuistoisen ja teidän näköisenne!

 

Hääpotretti ja Vihkiminen 350 €

Hääpotrettien kuvaus 1-2 tuntia valitsemassanne paikassa sekä kattava kuvaus vihkitoimituksesta. Kuvat saatte digitaalisessa muodossa.

 

Kihlakuvaus / Pariskuntakuvaus 190 €

Haluatteko persoonallisen kuvan kutsukorttiin? Järjestetään yhdessä parin tunnin kuvaussessio haluamassanne paikassa ja saatte käyttöönne ikimuistoiset kuvat!

Kun varaatte dokumentaarisen hääkuvauksen, hyvitän hinnasta 100 €, joten kihlakuvaus maksaa vain 90 €!

 

 

Tilaa kuvaus!