Yhteystiedot


Tietoa kuvaajasta

Asun Uudessakaupungissa, meren rannalla sijaitsevassa kauniissa puutalokaupungissa. Turkuun on tunnin ja Raumalle n. 45 minuutin ajomatka. Uusikaupunki on tunnettu autotehtaastaan, Pakkahuoneen vierasvenesatamasta, Bonk museosta ja keskustan idyllisistä puutalokortteleista.

Kuvaustyylini on nykyaikainen ja dokumentaarinen. Tavoitteenani on kertoa tarina, liittyy se sitten tapahtumaan, esineeseen tai ihmiseen. Talvisin harrastan jääkiekkoa ja kesällä pelaan golfia. Ja musiikkia kuuntelen laidasta laitaan… ja paljon.

Kameran edessä ei ole helppoa poseerata, mutta minun tehtäväni on tehdä kuvauksesta rento ja mukava kokemus. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro minkälaisia kuvia sinä tarvitset!

Mitä asiakkaat sanovat:

  • ”Hän oli hyvin ammattitaitoinen ja rento ja teki kuvauksista miellyttävän. Emme voi tarpeeksi kiittää upeista valokuvista! Hän osasi neuvoa ja ohjata kuvausten aikana ja saimme ikimuistoiset ja upeat valokuvat. Voin hyvin lämpimästi suositella häntä.” -Blerta
  • ”Hienosti kuvattu tilaisuus ja hienot kuvat, kiitokset!” -Tuire
  • ”Kaikki meni todella hienosti. Olemme erittäin tyytyväisiä! -Jenna
  • ”Erittäin ammattitaitoinen kuvaaja, joka huomioi toiveemme ja ikuisti hienosti päivämme.” -Annika
  • ”Ripeä ja ammattitaitoinen.” -Vaula
  • ”Voin lämpimästi suositella Ramia kuvaajaksi ja hän hoiti kuvauksen ammattilaisen tavoin ja meininki oli rento.” -Matti

 

 

Rami Nummelin
Otavankuja 4
23500 Uusikaupunki
puh. 040 546 1341
rami.nummelin@kuvataivas.fi

Ota yhteyttä

Nimi (*)

Sähköposti (*)

Puhelin

Aihe (*)

Viesti (*)